HTML

Mindenki Idióta

Mindenki idióta - vélemények a nagyvilágról. Néhány kritikus világszemléletű fiatal véleménye a világ apró dolgairól, kezdve attól, hogy képesek terpeszkedni az emberek a metrón, egészen addig, hogy miféle őrültségekbe képesek egyesek belevágni, mindenféle átgondolás nélkül. A trágárságot mellőzzük, a kritikát igyekszünk építő jellegűre fogni. És lehet, hogy néha nagyon úgy fog tűnni: Bagoly mondja... de a bagoly legalább kimondja...

Friss topikok

Linkblog

2009.06.18. 17:11 Grac

"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel.."

..arra vonatkozólag, hogy elhidd: bárki menekülhet az éles-igaz megjegyzések kereszttüzéből.

Nos, itt vagyok én is. Feleslegesnek tartom, hogy ragozzam, kiféle-miféle személlyel van dolgod, érdeklődő, erős idegzetű olvasó.. abból, ahogy, s amit írok, majd úgyis kiderül. Hiszen átitatja véleményeinket a személyiségünk, nem vagyunk egyformák, még akkor sem, ha egy adott dologról véletlenül ugyanúgy gondolkodunk. Ígérgetni nem szokásom, így csak annyit mondok, hogy elég karakteres felfogásom van a világról, de fenntartom a változtatás jogát, hiszen mint mindenki, én is tanulok a tapasztalataimból. S amit tanulok, azt nem átallom majd meg is osztani ezen az oldalon mindenkivel. Ha csak egy valaki is épül belőle, vagy elgondolkodik azon, hogyha magára ismert egy-egy bejegyzésben (ami persze csak a véletlen műve lehet) s nem tetszett neki amilyen tükör elé került, akkor változtat valamin, már megérte az ujjkoptatást. Amit leírok, az vagyok én. Vállalom. Akinek nem tetszik, keresse meg a kis, piros ikszet a böngésző jobb (gyengébbek kedvéért: szemből nézve esik jobb kéz felé. Ezekkel az irányokkal mindig bajom volt :D) felső sarkában, s kattintsa ki az oldalt. Vagy ugorja át a bejegyzéseimet, s keressen valami olyat, amit jobban bír a gyomra. Mindenesetre örök tanulság már így az elején:

Attól leszünk a legidegesebbek, s az csap legjobban mellbe minket, amiben túlteng az igazság. Mert az igazság fáj. Gondolkozzon el ezen mindenki, mielőtt további olvasásba kezd:)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenkiidiota.blog.hu/api/trackback/id/tr851193702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gala 2009.06.18. 17:19:43

Azért azt se feledjük, Drágaságom, hogy az is fáj, amikor igazságtalanságokat vagdosnak a fejünkön, "igazság" címén.. de ezt egy következő blogbejegyzésben kifejtem :D
süti beállítások módosítása